Terenuri pentru construcții de vanzare
45000 euro
ID: 1807519
Teren de vanzare Domnesti Ilfov
Teren 785 mp - Domnesti - Curtea Domneasca - Hera...
vezi detali
180000 euro
ID: 1807483
Vanzare- Teren - constructie 1500mp | Fundeni
Procapital Development va ofera spre vanzare teren de 1500...
vezi detali
60000 euro
ID: 1807481
Vanzare- Teren - constructie 500mp | Fundeni
Procapital Development va ofera spre vanzare teren de 500...
vezi detali
160000 euro
ID: 1807343
VANZARE | Teren 1000mp | THEODOR PALLADY
Procapital Development va ofera spre vanzare teren de...
vezi detali
Preț

Terenuri de construcții de vânzare în București

Terenurile de construcție sunt deseori necesare pentru persoanele juridice care doresc să investească în afaceri imobiliare, dar și pentru persoanele fizice care doresc să-și realizeze «visul» de a construi propria casă după un proiect personal, sau alte proiecte ambițioase, fără scopul de a obține alte beneficii decât confort. In orice caz, ofertele de terenuri pentru construcții se bucură într-adevâr de o cerere sporită pe piață. Acest fapt se întâmplă în condițiile atragerii unor investiții străine substanțiale – cele mai importante domenii fiind sfera spațiilor comerciale și a blocurilor locative.

Terenuri de construcție de vânzare din perspectivă investițională - aspecte importante

Alegerea unui teren de construcție nu este o sarcină ușoară. În primul rând, dacă ne referim la investiții în imobiliare, primul și cel mai important factor este, desigur, amplasamentul lotului. Pe locul doi s-ar putea afla suprafața utilă de care aveți nevoie – după acest considerent va fi creat ulterior proiectul de construcție. Iar al treilea factor poate fi însăși «calitatea solului». Da, ar părea că doar loturile agricole au acest aspect important, însă aici vorbim de o altă «calitate». Starea actuală a solului vă poate defini costurile lucrărilor de terasament – acest aspect merită luat în considerare pentru proiectele mari.

Cumpără un teren de «construcție a viselor»

Din punctul de vedere al confortului personal, amplasamentul e important dar nu într-atât de «vital» ca în primul caz, deci aveți o flexibilitate mai mare. Desigur terenurile de construcții care intră în raza sectoarelor capitalei vor fi mai scumpe, pe când pentru cele de la periferii prețurile scad. Aici deja depinde de dvs. și condițiile în care veți dori să locuiți, totuși vă recomandăm zonele mai apropiate de București, deoarece în cazul în care planurile de a locui în casă la curte se schimbă, veți putea vinde imobilul la un preț mult mai avantajos.

Facebook
Banner plasat in partea de jos a paginii principale cu butonul inchide