Loturi de teren
45000 euro
ID: 1807519
Teren de vanzare Domnesti Ilfov
Teren 785 mp - Domnesti - Curtea Domneasca - Hera...
vezi detali
180000 euro
ID: 1807483
Vanzare- Teren - constructie 1500mp | Fundeni
Procapital Development va ofera spre vanzare teren de 1500...
vezi detali
60000 euro
ID: 1807481
Vanzare- Teren - constructie 500mp | Fundeni
Procapital Development va ofera spre vanzare teren de 500...
vezi detali
160000 euro
ID: 1807343
VANZARE | Teren 1000mp | THEODOR PALLADY
Procapital Development va ofera spre vanzare teren de...
vezi detali

Anunțuri: Terenuri de vanzare în București, ieftine și avantajoase

Căutați terenuri de vanzare ieftine, amplasate în municipiul București? Atunci, ați ajuns exact la adresă! Pe site-ul nostru veți găsi o varietate imensă de terenuri de construcție și agricole, amplasate atât în extravilan, cât și în intravilanul municipiului București. Mai mult decât atât, cu ajutorul «Procapital Group» aveți posibilitatea de a inspecta personal terenurile în cauză, direct la fața locului, fără nici un cost adițional – călătoria vă este asigurată de compania noastră.

Terenuri ieftine de vanzare în București – terenuri de construcții (intravilan și extravilan)

Sunteți interesat să investiți în imobiliare și anume în noi construcții care v-ar putea aduce venit? Pe site-ul nostru aveți la dispoziție cele mai atractive variante de amplasament pentru construcții noi în capitală. Vă recomandăm ca în procesul de selectare să vă indreptați atenția, nu doar la suprafața lotului, dar și la caracteristicile specifice ale terenului. De exemplu, uneori calitatea solului și relieful acestuia poate defini cheltuielile pe care le veți efectua pentru lucrările de terasament. Cea mai bună soluție este inspectarea imobilului, direct la fața locului.

Terenuri de vanzare, ieftine în București – terenuri agricole

Terenurile agricole în extravilanul municipiului București sunt o opțiune excelentă pentru antreprenorii specializați în agricultură. În primul rând, cu o astfel de achiziție, proprietarul are cheltuieli cu mult mai mici pentru transport, ceea ce îi permite să obțină venituri mai mari în consecință. De asemenea, posibilitățile de angajare a unor noi muncitori sunt cu mult mai mari în apropiere de capitală. Totuși, terenurile agricole sunt definite cel mai mult de fertilitate. Pentru a aprecia potențialul real al unui teren agricol, cel mai bine ar fi să-l inspectați la fața locului.

În cazul în care nu ați găsit un teren care corespunde cerințelor dvs. particulare puteți apela la compania noastră - «Procapital Group». Avem aproape treizeci de ani experiență în imobiliare și ne desfășurăm activitatea atât în România cât și în Republica Moldova. Cu ajutorul «Procapital Group», cu siguranță, veți găsi un teren convenabil, cu cel mai bun potențial investițional!

Facebook
Banner plasat in partea de jos a paginii principale cu butonul inchide