Spatii comerciale de vanzare
285000 euro
ID: 1786068
Spatiu comercial-DE VANZARE
Procapital development ofera spre vanzare spatiu comercial...
vezi detali
498000 euro
ID: 1807641
Vanzare - Cladire birouri 338mp | Dristor - Liviu Rebreanu
Procapital Development va ofera spre vanzare o cladire de...
vezi detali
1500000 euro
ID: 1806318
Spatiu Comercial-DE VANZARE
Procapital development ofera spre vanzare spatiu...
vezi detali
670000 euro
ID: 1806274
Spatiu Comercial-DE VANZARE
Procapital development ofera spre vanzare spatiu...
vezi detali
4000 euro
ID: 1807115
Spatiu Comercial Unirii - Centrul Vechi Vanzare / Inchiriere 600-1000
Agentia Procapital Va ofera spre inchiriere sau vanzare...
vezi detali
171000 euro
ID: 1807385
Spatiu comercial(bar,restaurant,cafenea)-DE VANZARE
Procapital development ofera spre vanzare spatiu comercial...
vezi detali
Preț

Spații comerciale în București

Spațiile comerciale sunt cele mai bune oportunități de dezvoltare atât pentru afacerile tinere cât și pentru business-urile care au ajuns la maturitate. Din multe puncte de vedere, chiria poate fi uneori mai avantajoasă decât cumpărarea definitivă a unui imobil. Există un sortiment foarte vast de oferte pentru închiriere Spații comerciale în București, ieftine și foarte avantajoase pentru antreprenori. De altfel, nu e un secret pentru nimeni că imobilele comerciale, chiar și cu o suprafață mică, ajung la prețuri fabuloase. Nu orice tânăr antreprenor și le poate permite.

Spații comerciale în București, de vanzare – e timpul să oferi «o nouă locuință» afacerii tale

Pentru unele afaceri este foarte importantă amplasarea (de ex. Cafenelele), în timp ce pentru altele, contează extrem de mult spațiul (magazinele). De exemplu, dacă până acum cafeneaua dvs. a fost situată la periferia orașului și nu aducea venit, vanzand un spațiu comercial în centru aveți șansa să atrageți mult mai mulți clienți și astfel să vă măriți venitul. Ofertele de Spații comerciale de vanzare în București vă oferă posibilitatea de a schimba strategia de dezvoltare a companiei, de a ținti o nouă nișă de clienți și de a dezvolta, în același timp, standardele de deservire și producție.

Vanzare Spații comerciale București – perspective disponibile

În ultimii ani, unul dintre cele mai active cartiere ale Bucureștiului a devenit Centrul Vechi. Acesta se bucură anual de cei mai mulți turiști datorită monumentelor istorice amplasate în această regiune. De asemenea, circulația pietonală este foarte densă deoarece zona a devenit de mult timp un loc tradițional de întâlniri și randezvous-uri pentru mulți bucureșteni. Iar acestea sunt doar câteva motive pentru care centrul istoric al Bucureștiului e o zonă de interes pentru mulți oameni de afaceri. Dacă afacerea dvs. este destul de dependentă de amplasare, orientați-vă atenția spre centrul vechi sau în zonele apropiate acestuia. În cazul în care aveți nevoie de consultanță specializată și căutați de vanzare Spații comerciale în București, potrivite pentru afacerea dvs. apelați astăzi la agenția nostră imobiliară «Procapital Development»!

Facebook
Banner plasat in partea de jos a paginii principale cu butonul inchide