Proprietati Comerciale
285000 euro
ID: 1786068
Spatiu comercial-DE VANZARE
Procapital development ofera spre vanzare spatiu comercial...
vezi detali
498000 euro
ID: 1807641
Vanzare - Cladire birouri 338mp | Dristor - Liviu Rebreanu
Procapital Development va ofera spre vanzare o cladire de...
vezi detali
1500000 euro
ID: 1806318
Spatiu Comercial-DE VANZARE
Procapital development ofera spre vanzare spatiu...
vezi detali
670000 euro
ID: 1806274
Spatiu Comercial-DE VANZARE
Procapital development ofera spre vanzare spatiu...
vezi detali
4000 euro
ID: 1807115
Spatiu Comercial Unirii - Centrul Vechi Vanzare / Inchiriere 600-1000
Agentia Procapital Va ofera spre inchiriere sau vanzare...
vezi detali
171000 euro
ID: 1807385
Spatiu comercial(bar,restaurant,cafenea)-DE VANZARE
Procapital development ofera spre vanzare spatiu comercial...
vezi detali

Anunțuri: Spații comerciale în București, de vânzare și în chirie

În ultimii ani, o mulțime de oferte de spații comerciale în București se bucură din ce în ce mai mult de atenția consumatorilor pe fondul majorării, atât a investițiilor autohtone, cât și a celor străine. Unii au posibilitatea să investească considerabil cumpărând definitiv un imobil comercial, pe când alții sunt «mai precauți» fiind gata doar să plătească o chirie lunară pentru a vedea ulterior cum se va dezvolta afacerea. Indiferent din care categorie faceți parte, se subânțelege un simplu fapt: spațiile comerciale sunt o investiție iar această investiție, uneori, poate defini foarte mult succesul sau insuccesul unei companii.

București: spații comerciale – cumpărare sau chirie?

În primul rând, merită să vă orientați după capitalul și potențialul real pe care îl are afacerea dvs. la momentul respectiv. Dacă sunteți proprietarul unei companii cu reputație pe piață și dispuneți de anumite «economii», cea mai bună opțiune ar fi cumpărarea definitivă a unui spațiu comercial. Aceasta, de altfel, este și o investiție. Spațiile comerciale sunt bunurile asupra cărora se produce cel mai mare efect de apreciere pe piață. Deci, indiferent care va fi viitorul afacerii dvs., peste câțiva ani veți putea vinde spațiul pentru o sumă atractivă sau chiar să-l oferiți în chirie.

În cazul în care afacerea dvs. este la nivel de start-up sau nu are mai mult de un an pe piață, vă recomandăm să fiți rezervat(ă), devreme ce investițiile în propria afacere sunt foarte importante la început de drum. Cea mai bună soluție este să căutați spații comerciale în București, ieftine și avantajoase pe care să le luați în chirie. Astfel veți fi în «safe-zone» și veți putea investi în dezvoltarea propriu-zisă a afacerii, atât în plan productiv, cât și în marketing.

În cazul în care nu ați găsit încă o variantă convenabilă, apelați chiar astăzi la «Procapital Group». Noi vom găsi cea mai bună opțiune conform bugetului și necesităților dvs. «Procapital Group» - cea mai bună agenție imobiliară din București.

Facebook
Banner plasat in partea de jos a paginii principale cu butonul inchide