Complexe rezedentiale

 

Cele mai bune complexe rezidențiale – București

În ultimele trei luni ale acestui an, s-a dezvoltat un adevărat trend în cererea pentru complexe rezidentiale noi in Bucuresti. În mare parte, fiindcă multe construcții au fost finisate la începutul acestui an, iar cumpărătorii nu se lasă așteptați. Din lista de complexe rezidentiale din București, clienții, mai mult ca niciodată, au la dispoziție variante avantajoase, atât ca preț, cât și ca amplasare și costuri de întreținere. Cu excepția zonelor de lux, majoritatea apartamentelor presupun cheltuieli medii de 300 lei/lună pentru întreținere – ceea ce e un avantaj semnificativ.

Top complexe rezidentiale in Bucuresti

Evident, ar fi greu să identificăm «cel mai bun» complex rezidențial din București de vreme ce există o concurență atât de acerbă pe piață, iar investitorii știu, cu adevărat, să ofere niște condiții excepționale clienților. Totuși, putem recunoaște câțiva dintre principalii jucători în acest segment al pieței și anume:

  • «AFI City» - Bucureștii noi – 2000 de locuințe disponibile;
  • «West Garden» - Preciziei – 1700 de locuințe;
  • «Onix Park» - șos. Pipera – 2000 de locuințe;
  • «Arbo Residence» - Mogoșoaia – 1000 locuințe disponibile;
  • «H Pipera Park» - Voluntari - 1350 locuințe disponibile;
  • «Luxuria Domenii Residence» - bulevardul Expoziției - 630 locuințe etc.

Cumpără un apartament într-un complex rezidențial cu ajutorul «Procapital Group»

Pe site-ul nostru puteți găsi o gamă variată de apartamente cu condiții excelente de trai, amplasate în cele mai frumoase complexe rezidențiale din capitală. Acestea nu doar vă oferă o viață confortabilă dar și acces direct la cele mai importante facilități ale orașului. Chiar dacă asemenea cartiere par destul de «exclusive», prețurile sunt relativ accesibile pentru majoritatea familiilor tinere. Dacă încă nu ați găsit o variantă convenabilă, apelați la «Procapital Group» - noi putem găsi pentru dvs. cele mai interesante variante conform cerințelor și în limita bugetului dvs. «Procapital Group» - cele mai bune servicii imobiliare din România.

Facebook
Banner plasat in partea de jos a paginii principale cu butonul inchide